Informatie

 

overhandiging

Tot wanneer kan ik inschrijven? 
Deelnemen kan alleen via voorinschrijving en stopt zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Waar wordt deze race gehouden?
De locatie is dit jaar in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Parkeren kun je op de parkeerplaats naast Claus Partyhaus.

Hoeveel is het inschrijfgeld?
Om mee te doen dien je minimaal het inschrijfgeld te voldoen.  Iedere deelnemer betaalt € 30,- inschrijfgeld. Rij je met een team van 2 personen is het € 60,- voor het team. De race is een benefiet race dus alle opbrengsten gaan naar Stichting Semmy. Het inschrijfgeld is een minimum bedrag maar een ieder die meedoet mag zich voor een hoger bedrag laten sponsoren. Dat willen we uiteraard dan ook graag aanmoedigen.
Het totaal bedrag, inschrijfgeld plus eventueel het sponsorbedrag dient uiterlijk een week van tevoren worden overgemaakt op het volgende rekening nummer: NL38 RABO 0116 3675 55 t.n.v. ‘MBC de NoordBikers’ onder vermelding van ‘six4semmy’ en ‘teamnaam’.

Kun je niet deelnemen maar wil je wel doneren?
Doneren mag natuurlijk ook als je niet mee rijdt, want elke cent die opgehaald wordt gaan hoe dan ook naar Stichting Semmy. Maak je bijdrage over op het volgende rekening nummer: NL38 RABO 0116 3675 55 t.n.v. ‘MBC de NoordBikers’ onder vermelding van ‘six4semmy’ / ‘donatie’.

Wat is de starttijd?
De race wordt om 10.00 uur gestart d.m.v. ‘Le Mans Start’.
Onderaan deze pagina kun je bij ‘Dagindeling’ het hele tijdsschema van de dag nalezen.

Kan ik ergens folder materiaal vinden om sponsors te kunnen werven?
Gaat u voor het downloaden van folder en flyer materiaal naar  www.stichtingsemmy.nl/downloads om te downloaden wat u nodig heeft.

Wisselzone:
Er is een wisselzone ingericht. Hier mag door teams iedere ronde van rijder gewisseld worden.

Teamplaatsen:
Ieder deelnemend team mag kostenloos een partytent plaatsen op de daarvoor aangewezen plek op de dag camping. Wij adviseren hiervan gebruik te maken!

Verzorging :
Er zal een verzorgingspost aanwezig zijn met fruit en drank.

Wc/kleedgelegenheid:
Er zijn WC’s beschikbaar in het park. Er is verder geen kleedgelegenheid. Hiervoor raden wij u aan een eigen partytent mee te nemen.

Prijzen:
Er zijn ereprijzen voor de eerste 3 teams die het meest aantal ronden in 4 uur rijden.
Er zal speciaal aandacht zijn voor teams die zich op een speciale manier hebben ingezet voor het evenement!

Tijdswaarneming:
Voor de tijdswaarneming van de estafette wordt gebruik gemaakt van Mylaps. Hierdoor zal het tijdens de wedstrijd mogelijk zijn om de onderlinge verschillen nauwkeurig bij te houden. Na de wedstrijd zal de uitslag zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden via internet. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze partner MTB-Noordwest .

Tijdsregistratie voor teams geschiedt d.m.v. een chip in een bidon die de rijders aan elkaar doorgeven.

KNWU Basislicentie:
Voor steeds meer evenementen zal je tegenwoordig een KNWU basislidmaatschap  nodig hebben. Het KNWU basislidmaatschap is vereist omdat de Noordbikers zijn aangesloten bij de KNWU. Alle evenementen die de Noordbikers organiseren zijn op deze manier verzekerd via de KNWU. De verzekering dekt deelnemers, vrijwilligers en de organisatie voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Persoonlijke Ongevallen (PO) en rechtsbijstand. Een veilig gevoel voor ons en voor jullie.
De daglicentie die vroeger in de inschrijfkosten van het evenement verwerkt zat en waar je dus eigenlijk niets van merkte is per 1 maart 2011 komen te vervallen. Wie nog geen KNWU basislidmaatschap heeft kocht vroeger een daglicentie. Nu word je automatisch lid van een bij de KNWU aangesloten vereniging. Je hoeft hier zelf niets voor de doen en er hangen geen verdere verplichtingen aan vast. Dus alleen als je nog geen KNWU basislidmaatschap hebt zal de vereniging je inschrijven bij de KNWU, je ontvangt dan automatisch een basislidmaatschap KNWU.
Doordat het KNWU basislidmaatschap vereist is lijkt het misschien alsof de estafette alleen voor snelle mannen en vrouwen geschikt is…..niets is echter minder waar! De 4-uurs estafette is geschikt voor rijders van alle niveaus…!!

Dagindeling:
8.30 tot 9.30 – Afhalen startnummers en chips
8.00 tot 9.30 – Opbouwen teamtenten en parcoursverkenning
9.45   – Opstellen voor de start
10.00 – Start 4 uurs race
14.00 – Finish van eerste team
14.15 – Huldiging

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s