Informatie

overhandiging

Tot wanneer kan ik inschrijven? 
Deelnemen kan alleen via voorinschrijving en stopt zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt. Inschrijving voor de komende editie is nog niet geopend.

Waar wordt deze race gehouden?
De locatie is het heuvelachtige bos in de Noordwijkse duinen. Er wordt een rijderskwartier opgezet in het Piet Florisdal bij Duindamse slag te Noordwijk.
Parkeren kun je op parkeerplaats ‘P Duindamseslag’ Noordwijk.

Hoeveel is het inschrijfgeld?
Om mee te doen dien je minimaal het inschrijfgeld te voldoen.  Iedere deelnemer betaald € 45,- inschrijfgeld. Rij je met een team van 4 personen is het € 180,- voor het team. Rij je in een team met 2 personen, betaald het team € 90,-. De race is een benefiet race dus alle opbrengsten gaan naar Stichting Semmy. Het inschrijfgeld is een minimum bedrag maar een ieder die meedoet mag zich voor een hoger bedrag laten sponsoren. Dat willen we uiteraard dan ook graag aanmoedigen.
Het totaal bedrag, inschrijfgeld plus eventueel het sponsorbedrag dient uiterlijk een week van tevoren worden overgemaakt op het volgende rekening nummer: NL38 RABO 0116 3675 55 t.n.v. ‘MBC de NoordBikers’ onder vermelding van ‘six4semmy’ en ‘teamnaam’.

Wat is de starttijd?
De race wordt om 10.00 uur gestart d.m.v. ‘Le Mans Start’.
Onderaan deze pagina kun je bij ‘Dagindeling’ het hele tijdsschema van de dag nalezen.

Kan ik ergens folder materiaal vinden om sponsors te kunnen werven?
Hier kun je de poster downloaden om uit te printen en op te hangen: poster_six4semmy.jpg
Gaat u voor het downloaden van folder en flyer materiaal naar  www.stichtingsemmy.nl/downloads om te downloaden wat u nodig heeft.

Parcours:
4,2 km met 35 hm per ronde. Het is een uitdagende route door het heuvelachtige bos in de Noordwijkse duinen. Het bevat veel technische singletracks, uitdagende afdalingen en pittige klimmetjes. Daarnaast word er gereden over fietspad, schelpenpad en gras.

Onderstaand is het parcours. Bovenop de asfaltklim slaan we rechts het onverharde pas op om  daarna linksaf in tegengestelde richting het parcours even te volgen. Dan via het fietspad terug naar de verzorging en start/finish. Via een bospad bereiken we het parcours en slaan daar rechtsaf om deze verder te volgen.

parcours2014

Wisselzone:
Er is een wisselzone ingericht. Hier mag door teams iedere ronde van rijder gewisseld worden.

Teamplaatsen:
Ieder deelnemend team mag kostenloos een partytent plaatsen op de daarvoor aangewezen plek in het Piet Florisdal. Wij adviseren hiervan gebruik te maken!

Verzorging :
Er zal een uitgebreide verzorgingspost aanwezig zijn met fruit, drank, gelletjes en koek.

Wc/kleedgelegenheid:
Er zijn WC’s beschikbaar in het Piet Floris dal door Barthenverhuur.nl. Er is verder geen kleedgelegenheid. Hiervoor raden wij u aan een eigen partytent mee te nemen.

 

Prijzen:
Er zijn ereprijzen voor de eerste 3 teams die het meest aantal ronden in 6 uur rijden.
Er zal speciaal aandacht zijn voor teams die zich op een speciale manier hebben ingezet voor het evenement!

Tijdswaarneming:
Voor de tijdswaarneming van de estafette wordt gebruik gemaakt van Mylaps. Hierdoor zal het tijdens de wedstrijd mogelijk zijn om de onderlinge verschillen nauwkeurig bij te houden. Na de wedstrijd zal de uitslag zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden via internet. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze partner MTB-Noordwest .

Tijdsregistratie voor teams geschiedt d.m.v. een chip in een bidon die de rijders aan elkaar doorgeven.

KNWU Basislicentie:
Voor steeds meer evenementen zal je tegenwoordig een KNWU basislidmaatschap  nodig hebben. Het KNWU basislidmaatschap is vereist omdat de Noordbikers zijn aangesloten bij de KNWU. Alle evenementen die de Noordbikers organiseren zijn op deze manier verzekerd via de KNWU. De verzekering dekt deelnemers, vrijwilligers en de organisatie voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Persoonlijke Ongevallen (PO) en rechtsbijstand. Een veilig gevoel voor ons en voor jullie.
De daglicentie die vroeger in de inschrijfkosten van het evenement verwerkt zat en waar je dus eigenlijk niets van merkte is per 1 maart 2011 komen te vervallen. Wie nog geen KNWU basislidmaatschap heeft kocht vroeger een daglicentie. Nu word je automatisch lid van een bij de KNWU aangesloten vereniging. Je hoeft hier zelf niets voor de doen en er hangen geen verdere verplichtingen aan vast. Dus alleen als je nog geen KNWU basislidmaatschap hebt zal de vereniging je inschrijven bij de KNWU, je ontvangt dan automatisch een basislidmaatschap KNWU.
Doordat het KNWU basislidmaatschap vereist is lijkt het misschien alsof de estafette alleen voor snelle mannen en vrouwen geschikt is…..niets is echter minder waar! De 6-uurs estafette is geschikt voor rijders van alle niveaus…!!

Dagindeling:
8.30 tot 9.30 – Afhalen startnummers en chips
8.00 tot 9.30 – Opbouwen teamtenten en parcoursverkenning
9.45   – Opstellen voor de start
10.00 – Start 6 uurs race
16.00 – Finish van eerste team
17.00 – Huldiging

Advertisements

One response to “Informatie

 1. Hallo, is het mogelijk dat ik zondag bij het evenement aanwezig ben als sportmasseur? Vorige week zondag was ik aanwezig bij Transhoek in Bergschenhoek en dat werd gewaardeerd door de mountainbikers.

  Alle spullen kan ik meenemen maar vanwege de verwachte hoeveelheid regen moet ik binnen staan of bij iemand andere met een waterdichte tent.

  1) vinden jullie het leuk/waardevol dat ik zondag aanwezig ben?
  2) is er een mogelijkheid om watervrij te werken?

  Meer informatie over mij staat op de website http://www.sportmassagebergschenhoek.nl

  Met vriendelijke sportgroet,

  John de Jong
  (Enthousiast sportmasseur, mountainbiker en racefietser)

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s