Terugblik op 2014

Six4semmy 2014. Wat was het weer fantastisch!

‘S-ochtends vroeg werd begonnen met het opzetten van het mooie parcours in onze Noordwijkse duinen. Al snel kwamen de eerste rijders aan om de teamtenten op te zetten. Rond 10 uur werd het tijd voor de start. Er werd verzameld op het grote veld achterin het Piet Floris Dal. Er was een nieuwe start procedure. Iedere eerste rijder werd gesommeerd de helm af te doen en op een hoop te leggen. Deze werd door enkele ingehuurd vrijwilligers nog even door elkaar gegooid. Dit was een extra handicap naast de gebruikelijke le-mans start. Eerst volgde nog een prachtige speech van Jules Berkhof. Zijn dochter had een dipg zoals Semmy en gaf bij ons vorig jaar het startschot . Dit jaar is ze helaas niet meer onder ons. Hier was het ons uiteraard te doen: Stichting Semmy!

Er volgde een hilarische start en het pak was onderweg. Het parcours was aardig mul door de droogte van de laatste tijd, wat het zeker voor de solo rijders behoorlijk zwaar maakte. De sfeer was weer opperbest onder deelnemers en publiek. Het goede weer versterkte dit alleen maar. Mooi ook dat Stichting Semmy met een eigen team meedeed dit jaar en de vader van Semmy, John Emmerik, reed dus ook mee. Rond de klok van 16 uur finishten de eerste rijders.

Bij de teams was het podium:
1. Team mtb-training.nl/Ditec
2. SFORZ
3. Team Piet de Wit.

Uitslag_teams

 

 

 

Bij de solo rijders een geheel NoordBikers podium:
1. Arjan van der Plas
2. Olaf van Stam
3. Dennis Kulk.

Uitslag_solo

 

 

 

Bij de grote huldiging na afloop was er uiteraard speciale aandacht voor degene die het meest had ingezameld . Deze eer was voor Martijn Van de Kamp die liefst 3000 euro had opgehaald, hulde! Daarna het moment supreme: de overhandiging van de cheque. Maar liefst 16.588 Euro, fantastisch!! Wij danken alle deelnemers, maar uiteraard gaat de meeste dank uit aan alle vrijwilligers en bedrijven die deze dag hebben mogelijk gemaakt. Wij hopen iedereen volgend jaar weer te zien!

Advertisements

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s